Home » Vitrinekast industrieel

Vitrinekast industrieel

Karakter in je woonkeuken met een authentieke vitrinekast

Terug van weggeweest

De vitrinekast maakt na jaren te zijn weggeweest weer een opmars in het interieur. En dat is niet voor niets! Ze zijn namelijk niet alleen meer praktisch, maar nu ook stijlvol en opvallend authentiek. De vitrinekast industrieel is zo’n kast die aansluit bij de laatste woontrends.
Waar vitrinekasten vroeger saaie donkere eikenhouten kasten waren, zijn ze tegenwoordig helemaal hip en stijlvol. Niet meer die saaie kast van je oma, maar een authentieke vitrinekast die jouw woonkeuken of huiskamer doet opleven. Naast dat de kast nog even functioneel is, want je hebt een zee aan opbergruimte, is deze kast nu een blikvanger in je interieur. En er is keuze genoeg tussen de vitrinekasten van Daan Hout. Hou je van je stoer en robuust, kies dan voor de vitrinekast industrieel. Vind je dat robuuste mooi, maar mag er van jou iets meer kleur en warmte in? Kijk dan eens naar onze boothouten vitrinekasten.

Veelzijdig, functioneel en authentiek

De vitrinekast kent zijn oorsprong als kast om mooie spullen in uit te stallen. Denk dan aan antiek, of andere bijzondere voorwerpen die een ereplekje in het huis verdienden. De vitrinekasten met onderaan nog een kast gedeelte, ook wel buffetkasten genoemd, werden gebruikt om servies in uit te stallen, en tafellinnen in te bewaren. Tegenwoordig zijn de vitrinekasten nog steeds even veelzijdig en functioneel. De vitrinekast industrieel en de vitrinekast boothout zijn niet alleen de ideale kasten om servies of mooie spullen in te zetten, maar bieden ook een zee aan opbergruimte. Het enige verschil met vroeger is dat ze een stuk leuker zijn om naar te kijken! De karakteristieke stalen elementen van de vitrinekast industrieel geven een stoere twist aan jouw woonkeuken. De boothouten vitrinekasten zijn robuust, maar geven jouw interieur ook een verhaal met kleur en karakter.

Karakteristieke vitrinekasten

Alle producten van Daan Hout komen van een vaste werkplaats waar ze handmatig worden vervaardigd. De keuze uit vitrinekasten is dan ook zeer divers. De ruige afwerking van de vitrinekast industrieel maakt dit meubel extra bijzonder en authentiek. Kies je voor een vitrinekast industrieel met mangohout dan creëer je een stoere look met warmte. De diepe kleur van het mangohout zorgt voor een sfeervol en toch stoer karakter. Ben je niet bang voor een beetje kleur? Dan is de boothouten vitrinekast de blikvanger voor jouw woonkeuken.

Vitrinekast boothout

De boothouten vitrinekasten van Daan Hout worden in Indonesië gemaakt van het hout van oude vissersbootjes. Waar deze bootjes eerder werden verbrand zodra ze niet meer van dienst konden zijn, krijgen ze bij Daan Hout een nieuw leven als meubel. Op de vitrinekast boothout zie je daarom nog alle kleuren van de oude vissersbootjes terugkomen. Een duurzaam meubel met een bijzonder verhaal voor aan de keukentafel dus! Het oude boothout is met de jaren hard en robuust geworden, dus de kast is net als de vitrinekast industrieel stevig genoeg voor alles wat je er in op wil bergen. Kies je voor een vitrinekast industrieel of een vitrinekast boothout, de meubels van Daan Hout zorgen hoe dan ook voor karakter in jouw woonkeuken.