Home » Klantenservice » Garantie

Garantie

Hoe zien de garantievoorwaarden eruit? 
We garanderen dat je bij Daan Hout een meubel koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zo mooi blijft als je verwacht. Dit is de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat je meubel in de staat moet zijn die je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Blijkt dit toch niet het geval te zijn dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Natuurproduct
De naam zegt het al, de meubels van Daan Hout zijn gemaakt van hout. Hout is een natuurproduct dat altijd enigszins zal blijven werken. Je meubel zal meewerken met de luchtvochtigheid in het huis. Hoe stabieler die is, hoe minder het hout zal werken. Onze producten zijn handgemaakt van gerecycled hout. Dit betekent dat het hout al een heel leven achter de rug heeft en dat zie je aan oneffenheden. We wijzen je er dus op om rekening te houden met deze (natuurlijke) eigenschappen. Dat is nou juist de charme van ons product!

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
Je kunt hier alles lezen over onze algemene voorwaarden. 

Ik heb een klacht, wat nu?
Jouw tevredenheid staat voor ons op nummer 1. We willen dat jij net zoveel plezier hebt van onze unieke meubelen als wij zelf. Gaat er iets toch niet helemaal goed en ben je niet tevreden? Of heb je een klacht over de service of levering? Neem dan contact op en we zoeken samen naar een oplossing. Wij doen er alles aan om jou de beste service te leveren. Je kunt ons bereiken via mail (nienke@daanhout.nl), telefoon (0622835014) of chat.