Home » Veilig en betrouwbaar betalen

Veilig en betrouwbaar betalen

Veilig en betrouwbaar betalen

Je kunt bij Daan Hout betalen op de manier die jij prettig vindt. Online met iDEAL, Mr Cash/Bancontact, Maestro- of creditcard, per bankoverschrijving of contant. De betaalmethode kies je heel gemakkelijk tijdens het bestellen. Voer in de winkelwagen eerst je naam en adresgegevens in en kies de door jou gewenste betalingsmethode.

Contant betalen

Wil je bij de levering betalen, kies dan bij het bestelproces voor de optie contant betalen. Hierdoor heb je de gelegenheid het meubel eerst met eigen ogen te zien om het vervolgens te betalen als het ook daadwerkelijk door jou goedgekeurd is. Bij levering kan niet gepind worden. Als je meubels komt afhalen bij Daan Hout is het in Heerenveen zowel pinnen als contant betalen mogelijk. In Amstelveen is het alleen mogelijk om te pinnen.

Online betalen

De beschikbare betalingsmethoden zijn:

  • iDEAL. Betalen met iDEAL is snel, veilig en betrouwbaar. Je betaalt in de vertrouwde veilige omgeving van je eigen bank.
  • Visa is een veel gebruikte creditcard. Deze kun je nu extra veilig gebruiken door de 3D secure beveiliging (Verified by Visa).
  • Mastercard is een bekende creditcard. Deze kun je nu extra veilig gebruiken door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode).
  • Mister Cash / Bancontact. Je betaalt gemakkelijk, veilig en snel met je eigen bank met Mister Cash / Bancontact. Ideaal voor Belgische klanten.
  • Maestro. Maestro wordt als alternatief voor de creditcard steeds vaker gebruikt, onder meer in België.  Betalen met Maestro is extra veilig door de 3D secure beveiliging (Maestro SecureCode).
  • Overmaken of contant. Maak het bedrag achteraf over op NL52RABO 0309684714, t.a.v. Daan Hout o.v.v. type meubel of betaal contant bij de levering.