Home » Over Daan Hout » Waarom kies je voor Daan Hout?

Waarom kies je voor Daan Hout?

10 goede redenen om te kiezen voor Daan Hout

1. Duurzaam
Al onze op Bali vervaardigde meubels zijn gemaakt van gerecycled boothout. De meubels uit onze scrapwood- en vis-collectie zijn gemaakt van teruggewonnen hout uit Jodhpur. Voor het meubel wat je koopt hoeft dus geen boom gekapt te worden! Als meubel krijgt het hout een tweede leven. Naast de meubels zelf is ook het verpakkingsmateriaal gerecycled. 

2. Uniek
Doordat alle meubels met aandacht op een ambachtelijke wijze gemaakt geworden is elk meubel uniek. Kleurrijk en vol sfeer, vrolijk authentiek maar ook op en top design. Geen meubel is gelijk, dus er zal een meubel in je huis staan waar geen tweede van bestaat.

3. Eerlijke handel
Daan Hout heeft een eerlijke en persoonlijke handelsrelatie met de producenten op Bali. De vissers verkopen hun oude hout voor een goede prijs aan de lokale houthandelaren, de houthandelaren verkopen dit voor een eerlijke prijs aan de meubelwerkplaats en Daan Hout koopt hier weer voor een eerlijke prijs in. Van de visser tot de showroom wordt er eerlijk handel gedreven. 

4. Authentiek
Onze meubels zijn onvervalst en origineel. Het hout is afkomstig van vissersbootjes en heeft zijn oorspronkelijke kleur behouden. Het hout wordt nooit opnieuw geverfd.

5. Design
De meubels van Daan Hout zijn op en top design. Onze verschillende modellen zijn ontworpen volgens onze eigen unieke visie. Een eyecatcher in jouw interieur dus!

6. Persoonlijk contact
Er is altijd tijd voor persoonlijke aandacht en voor vragen. Dit geldt zowel in de showroom als tijdens het thuisbezorgen van het meubel. Neem uitgebreid de tijd om echt jouw meubel uit te zoeken!

7. Betrouwbaar 
Daan Hout is een klein bedrijf dat uitgaat van persoonlijk contact over een eerlijk product. In onze recensies lees je terug hoe klanten die je voorgingen dat hebben ervaren.

8. De beste kwaliteit 
Onze meubels zijn vervaardigd van kwalitatief, massief, hoogwaardig hardhout. Doordat het hout jaren op de Indische Oceaan heeft gedobberd en telkens weer in de hete zon heeft staan drogen is het extra verhard en dus van zware kwaliteit dat jaren meegaat. 

9. Persoonlijke levering
Als je je meubel besteld hebt nemen wij contact met je op om te overleggen wanneer jouw meubel geleverd kan worden. De levering wordt gedaan in eigen beheer door onze eigen bezorger. Je hebt je meubel binnen twee weken al in huis! 

10. Vrijblijvend retour optie
Wil je heel graag bestellen maar twijfel je toch nog omdat je het meubel niet in het echt gezien en gevoeld hebt? Omdat we dit bij Daan Hout erg goed begrijpen en je willen ontzien in lange reistijden hebben wij hier een oplossing voor. Bestel online en maak gebruik van de vrijblijvend retour optie. Is het bestelde meubel bij levering niet wat je ervan verwacht had? Dan kan het gelijk mee retour, hier zijn geen kosten aan verbonden.