Productieproces
Productieproces

Al onze meubels worden met de hand gemaakt. Van vissersboot op zee naar meubel in uw woonkamer.

Bekijk ons productieproces
  • 9.1 | 500+ reviews

Algemeen

In Indonesië, het thuisland van de vissersbootjes, wordt het na een regenbui snel droog en zal het hout er geen last van hebben. In Nederland blijft het echter nog lang vochtig en zal het vocht in de naden kruipen. Dit betekent dat de kwaliteit sneller achteruit zal gaan als je je meubel buiten neerzet. Hou je echter van een vergrijsde en robuuste look, dan is dit misschien wel juist wat jij voor in je tuin zoekt. Het is sowieso mogelijk om je meubel onder een overkapping te plaatsen. Hier zal het mee ‘ademen’ met het klimaat en blijft de kleur mooi.

Betalen

Nadat het artikel in de winkelwagen is geplaatst staan de bezorgkosten voor jouw regio vermeld, voor de eilanden dient geïnformeerd te worden naar de mogelijkheden. Voor het bezorgen wordt altijd van tevoren een afspraak gemaakt zodat dit op een moment gebeurt dat jou goed uitkomt. De bezorger komt vaak alleen maar kan het meubel op een steekkar vaak makkelijk naar binnen rijden. Heb jij een moeilijk te bereiken locatie voor een steekkar, meld dit dan even in de notitie. Normaal gesproken zal de levering altijd binnen 14 dagen zijn.

Wil je heel graag bestellen maar twijfel je toch nog omdat je het meubel niet in het echt gezien en gevoeld hebt? Omdat we dit bij Daan Hout erg goed begrijpen, veel vertrouwen hebben in het product en je willen ontzien in lange reistijden hebben wij hier een oplossing voor. Bestel online en maak gebruik van de vrijblijvend retour optie. Is het bestelde meubel bij levering niet wat je ervan verwacht had? Dan kan het gelijk mee retour, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Verzenden, ruilen en retour

Ja dat kan. De meubels van Daan Hout zijn te bezichtigen in onze showroom in Heerenveen en op de expositie in Blokhutwereld in Amstelveen. Neem van tevoren wel even contact op met 0622835014.

Bij Daan Hout is elk item uniek en wordt elk meubel apart op de website geplaatst. Nadat een meubel besteld is verdwijnt het van de website en wordt het gereserveerd. Je krijgt dus echt het unieke meubel die je op de foto ziet!

Daan Hout is bekend van:
  • RTL Woontips
  • Vet gezellig
  • RTL Woonmagazine
  • Flair
  • Anouk Hoogendijk