• Laat jouw meubel al vanaf 25 euro thuis bezorgen

 • Bekend van RTL Woontips

 • Nieuwe showroom in Heerenveen

Veelgestelde vragen

Informatie en vacatures Daan Hout

Vacature

Daan Hout zoekt enthousiaste bezorgers

Bezorger parttime
8 tot 16 uur – verwachte startdatum in overleg 

Daan Hout is een snelgroeiend bedrijf in authentieke boothouten meubels. Voor het leveren van onze meubels in zowel Nederland als België zoeken we een gedreven bezorger met feeling voor ons product. Binnen ons bedrijf en in het contact met onze klanten staat persoonlijk contact voorop, dus we verwachten niet alleen dat je de meubels netjes aflevert, maar ook dat je onze klanten op enthousiaste wijze te woord kan staan. 

Wat we vragen

 • Je bent sociaal vaardig, hebt plezier in je werk en straalt dat ook uit naar de klanten 
 • Je bent planmatig en gestructureerd
 • Naast het leveren van de meubelen voer je waar nodig ook montages uit
 • Je bent flexibel en hebt er plezier in om een extra tandje bij te zetten wanneer nodig
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborg van Daan Hout
 • Minimaal Rijbewijs B (ervaring op een bus is een pre)
 • Je denkt in oplossingen.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in of omgeving Heerenveen.

Wat we bieden  

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid 
 • Een hecht en enthousiast team met persoonlijk contact
 • Een afwisselende en dynamische bijbaan 
 • Een flexibel werkrooster waarin overleg mogelijk is

Contact

Ben je enthousiast? Stuur je CV met motivatie naar daan@daanhout.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Daan, via 06 2283 5014. 

 

Vraag en antwoord

Hoe gaat het bezorgen in zijn werk en wat zijn de kosten en levertijd?

Nadat het artikel in de winkelwagen is geplaatst staan de bezorgkosten voor jouw regio vermeld, voor de eilanden dient geïnformeerd te worden naar de mogelijkheden. Voor het bezorgen wordt altijd van tevoren een afspraak gemaakt zodat dit op een moment gebeurd dat jou goed uitkomt. De bezorger komt vaak alleen maar kan het meubel op een steekkar vaak makkelijk naar binnen rijden. Heb jij een moeilijk te bereiken locatie voor een steekkar, meld dit dan even in de notitie. Normaal gesproken zal de levering altijd binnen 14 dagen zijn.

Betalen kan online via Ideal, Bancontact/Mistercash of creditcard. Contant betalen bij levering kan ook of het bedrag achteraf overmaken op NL52RABO 0309684714, t.a.v. Daan Hout o.v.v. type meubel.

Uit welke landen kan ik bestellen?

Bestellen kan vanuit Nederland en België. Woon je in een ander land neem dan eerst even contact op en dan gaan we het regelen.

Kan ik zakelijk / als bedrijf bestellen?

Natuurlijk kan dat. Je kunt je bestelling plaatsen onder je bedrijfsnaam en ontvangt dan altijd een gespecificeerde factuur. Heb je specifieke wensen, zoals een groot aantal artikelen of projectmatige inkoop? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Ik wil graag bestellen maar ik twijfel, wat nu?

Wil je heel graag bestellen maar twijfel je toch nog omdat je het meubel niet in het echt gezien en gevoeld hebt? Omdat we dit bij Daan Hout erg goed begrijpen, veel vertrouwen hebben in het product en je willen ontzien in lange reistijden hebben wij hier een oplossing voor. Bestel online en maak gebruik van de vrijblijvend retour optie. Is het bestelde meubel bij levering niet wat je ervan verwacht had? Dan kan het gelijk mee retour, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Krijg ik echt het meubel dat ik op de foto zie?

Bij Daan Hout is elk item uniek en wordt elk meubel apart op de website geplaatst. Nadat een meubel besteld is verdwijnt het van de website en wordt het gereserveerd. Je krijgt dus echt het unieke meubel die je op de foto ziet!

Ik wil eerst een meubel in het echt komen bekijken, kan dat?

Ja dat kan. Neem van tevoren wel even contact op met 0622835014.