Home » Salontafel mangohout

Salontafel mangohout

Sfeer in het middelpunt van je huiskamer met een salontafel mangohout of boothout

Centrale plek in je huiskamer

Je huiskamer is de plek waar je samenkomt met familie of vrienden, en moet dan ook de plek zijn waar je warmte en geborgenheid voelt. Het is een centrale plek in huis en de juiste meubels zorgen ervoor dat die plek de goede sfeer ademt. De salontafel is het middelpunt van die centrale plek in je woning en heeft daarom een belangrijke plek in huis. Genoeg reden om bewust te kiezen voor een salontafel die past bij de sfeer die jij wil dat je huiskamer uitstraalt. De salontafels van Daan Hout zijn een stralend middelpunt in je huis en altijd met zorg vervaardigd. Zo is de salontafel mangohout warm en robuust en zijn de salontafels van boothout kleurrijk en authentiek. Waar de salontafel mangohout zorgt voor karakter en variatie, zijn de boothouten salontafels uniek en een blikvanger in je interieur. Keuze genoeg dus!

Salontafel met karakter

De salontafel mangohout is een uniek meubel van mangohout met stalen accenten. Juist dat contrast, het warme mangohout in combinatie met het eigentijdse model, is wat de salontafel mangohout zo bijzonder maakt. Bovendien maak je door te kiezen voor dit meubel ook de keuze voor duurzaamheid. Pas wanneer oude mangobomen geen vruchten meer dragen wordt het geschikt voor het maken van meubelen. Het oude mangohout is dan ook uniek dankzij zijn warme vlam, fijne nerf en vele kleurschakeringen.
Loop jij wel warm voor een beetje kleur? Kijk dan eens naar de boothouten salontafels van Daan Hout. Deze salontafels van het hout van oude vissersbootjes uit Indonesië zijn naast duurzaam ook een plaatje om te zien. Dankzij de vele lagen verf die de bootjes ooit kregen, is de salontafel boothout een kunstwerk in je woonkamer.

Speel met styling

De salontafel mangohout bestaat uit twee delen. Deze kun je makkelijk verplaatsen en op verschillende manieren gebruiken en stylen. Dankzij het moderne design kun je spelen met de plaatsing. Dat betekent dat de salontafel mangohout niet meer de klassieke centrale plek voor de bank hoeft te hebben, maar ook verschillende plekken als bijzettafel gebruikt kan worden gebruikt. Varieer met plaatsing op bijvoorbeeld een mooi vloerkleed wat gezien mag worden. Samen met salontafel mangohout zorgt dat voor een mooi en harmonieus geheel. De boothouten salontafels van Daan Hout zijn een blikvanger in de huiskamer. Deze meubels zijn gemaakt om gezien te worden. De kleurstellingen op het meubel zijn authentiek en per meubel verschillend, wat maakt dat jij straks je kop thee op een kunstwerkje neerzet. Deze meubels mogen het middelpunt van de ruimte zijn en hebben genoeg aan minimale styling.

Kwaliteit

De meubels van Daan Hout zijn met zorg en aandacht gemaakt in onze eigen werkplaatsen, waardoor de salontafel gegarandeerd van hoge kwaliteit is. Er wordt enkel gebruikt gemaakt van natuurlijke producten. Zo zie je in de salontafel mangohout staal en duurzaam hout terug. De boothouten meubels zijn dankzij hun verleden in zee en zon uitermate sterk geworden. De meubels worden handmatig vervaardigd, waarbij het karakter van het materiaal op de eerste plaats staat. Of je nu kiest voor een salontafel mangohout of een salontafel van boothout, je kiest voor hip, duurzaam en authentiek.