Home » TV Meubel mangohout

TV Meubel mangohout

Warmte in je huiskamer met een tvmeubel mangohout

Warm en robuust

Je ziet hem steeds vaker opduiken in woon-programma’s over moderne interieurs: het tvmeubel mangohout. De industriële inrichting maakte al enige tijd geleden al een daverende opkomst in de interieurwereld, maar de mangohouten meubels van Daan Hout geven deze stoere look nu extra warmte. Zoek je een robuust maar toch sfeervol meubel voor je tv en andere media? Dan is het tvmeubel mangohout het meubel wat jouw huiskamer de juiste sfeer geeft. Dankzij de combinatie tussen industrieel design en de warme gloed van het hout zorgt het namelijk voor een stoere en toch harmonieuze look in jouw huiskamer.

Oorsprong tvmeubel mangohout

Het warme hout van dit meubel vindt zijn oorsprong in, inderdaad, de mangoboom. Eerder kwam je deze bomen alleen tegen in exotische oorden in Zuid-Oost Azie, maar sinds de mangovrucht steeds populairder werd zijn mangobomen ook elders in de wereld te vinden. Zodra de boom geen vruchten meer werpt, wordt het oude hout geschikt om te gebruiken voor jouw meubel. Het exotische karakter en de warmte van het klimaat van oorsprong zie je terug in het hout. Dankzij het model en het robuuste karakter van het industriële design is het tvmeubel mangohout per definitie een meubel dat je huiskamer karakter geeft.

Een tvmeubel mangohout in jouw interieur

Kies je voor een industriële look, met stoere stalen afwerking, of voel je meer voor een landelijke of zelfs tropische sfeer? Het leuke aan het tvmeubel mangohout is dat je er alle kanten mee op kunt. Dankzij de verschillende looks waarin het bij Daan Hout verkrijgbaar is, en het veelzijdige karakter van het hout, is dit meubel geschikt voor ieder interieur. Van een strakke en moderne huiskamer, een huiskamer met scandinavische rust, tot een interieur met een warm en oosters karakter, een tvmeubel van mangohout geeft het interieur een lift.

Authentiek

Ben je een liefhebber van het warme en robuuste van de tvmeubel mangohout en andere mangohouten meubels van Daan Hout, maar mag het van jou ook wat kleurrijker? Kijk dan ook eens naar ons assortiment boothouten meubels. Deze meubels zijn vervaardigd van hout van oude vissersbootjes uit Indonesië. De bootjes konden na jaren van intensief gebruik niet meer de zee op. De verbindingen gingen slijten en de boot was niet meer veilig, maar de kwaliteit van het hout bleef. Dankzij jarenlang op zee te hebben gedreven en in de hete zon te hebben gestaan, werd het boothout sterk en van robuuste kwaliteit. Ideaal voor een duurzaam en kwalitatief hoogstaand meubel dus. Omdat de bootjes jaar na jaar werden opgeknapt, zie je diverse kleurlagen terugkomen in het hout. En juist die kleurlagen is wat ze zo bijzonder maakt. Waar in het tvmeubel mangohout de warmte in het hout te zien is, voel je in de boothouten tvmeubels de warmte uit de kleuren gloeien. Het bijzondere hieraan is, dat er van elk meubel maar één is, omdat geen elke kleurstelling hetzelfde is. Zowel de boothouten als de mangohouten meubels van Daan Hout geven jouw interieur een boost!