Home » TV Meubel mangohout

TV Meubel mangohout

Mangohout als basis van je TV meubel

De mangohouten TV meubels van Daan Hout zijn handgemaakt in onze lokale werkplaats in India. India is dan ook een van de plekken waar de mangohoutbomen het meest voorkomen. Over heel de wereld zijn er mangohout plantages, maar India is uiteindelijk het moederland van deze boom. De warme uitstraling en unieke kleurschakeringen is wat dit hout zo speciaal maakt. Door natuurlijke processen zijn er verschillende nuances te zien in het hout, en dat geeft de mangohouten TV meubels nou juist zoveel karakter. Maar niet alleen vanwege de mooie kleur en kwaliteit zijn wij fan van dit hout.

Duurzaam op verschillende manieren

Ook de mate van duurzaamheid maakt mangohout speciaal. Bij Daan Hout staat duurzaamheid hoog in het vaandel en mangohout is dan ook een van de groenere houtsoorten. De bomen waar je TV meubel mangohout van gemaakt is groeien snel en hebben vaak een flinke diameter. Zo kunnen er per boom meer mangohouten TV meubels van gemaakt worden. Bovendien zijn ze interessanter om te telen in verband met hun vruchten: de mango’s. Zodra de boom zijn vruchten niet meer werpt, worden er nieuwe plantages aangelegd en kan het oude hout gebruikt worden voor meubels.

TV meubel mangohout in diverse designs

Bij Daan Hout kun je kiezen uit verschillende soorten en stijlen TV meubels van mangohout. Zo vind je zowel kleurrijke als industriële designs. De visgraat collectie bestaat uit unieke TV meubels met naast mangohout ook diverse andere soorten hout. Dit hout is afkomstig van oude Indiase huisjes en wordt gerecycled in een uniek visgraatdesign. In combinatie met het mangohout ontstaat er een TV meubel dat in het oog springt!

Een TV meubel mangohout in jouw interieur

Als je kiest voor een mangohout TV meubel kies je dus voor:
– een uniek design
– duurzaamheid
– een authentieke nerf
– een warme uitstraling
Maar bovenal kies je voor een meubel waarmee je jouw interieur onderscheidt. De meubels van Daan Hout zijn namelijk net een beetje anders. Met een TV meubel mangohout van Daan Hout maak je je interieur eigen en persoonlijk!