Daan Hout op je scherm

Daan Hout op TV – RTL Woontips

In 2017 werd Daan Hout benaderd door het woonprogramma RTL Woontips voor een item over bijzondere meubels. In de toenmalige werkplaats, de plek waar Daan Hout ooit begonnen is, vertelt Daan over hoe hij dit concept gestart is en hoor je meer over de bijzondere herkomst van de meubels. Bekijk de gehele aflevering op onze website. De meubels die je in deze aflevering ziet zijn allemaal uniek. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact op om te zien welke vergelijkbare meubels we op dit moment in onze collectie hebben.

Fan van Daan Hout – Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk was niet alleen een groot voetbalster bij o.a. Ajax en de Oranje Leeuwinnen, maar ook een groot liefhebber van Daan Hout! Ze heeft dan ook behoorlijk wat van onze unieke meubels in haar woning staan. Op haar socials spot je dan ook geregeld een echte Daan Hout. Daan kwam de door haar gekozen meubels persoonlijk bij haar bezorgen en zoals te zien op de foto’s is die service echt tot in de huiskamer. Ben je enthousiast geworden van de meubels die je op Anouks Instagram hebt gezien? Neem dan even contact op en we laten je vergelijkbare items zien.

Daan Hout in je magazine – Flair België

Flair België wijdde in 2019 een artikel aan de site van Daan Hout onder het item #trending.

Daan Hout op Facebook Event – Boost your business

Op het Boost Your Business event van Facebook in 2019 sprak Daan over het ontstaan van Daan Hout, zijn persoonlijke proces die leidde tot een carrière switch en over de visie achter het bedrijf. Delen van zijn verhaal zijn hier terug te kijken.

Daan Hout op Youtube – Vet Gezellig

Elke maandag om 17:00u zet youtuber Alwin een vlog online over zijn leven, die bekeken wordt door maar liefst 66.000 volgers. Zo ook toen hij een meubel bestelde bij Daan Hout! In zijn vlog zie je precies hoe het bestelproces in zijn werk gaat: van de website tot de bezorging van jouw favoriete meubel. Bekijk de vlog over Daan Hout hier.

Samenwerken?

Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met Daan Hout? Neem dan contact op via daan@daanhout.nl of bel 06 22 83 50 14 om de mogelijkheden te bespreken.