Home » Dressoir mangohout

Dressoir mangohout

Stijl meets functie met een dressoir mangohout of boothout

De dressoirs van nu

Heb je behoefte aan stijl en warmte in je huis, maar kun je ook wel wat opbergruimte gebruiken? De dressoirs van Daan Hout combineren deze twee behoeftes en maken van jouw huiskamer een opgeruimd en hip geheel. Dressoirs kennen al jaren hun vaste plek in de woonkamer dankzij hun functionele karakter en de stijlvolle look die ze uitstralen. Tegenwoordig zie je steeds meer moderne modellen die naast stijl en functie ook een hippe look geven aan jouw woning. Daan Hout biedt dan ook diverse modellen dressoirs die net even anders zijn. Zo geeft het dressoir mangohout jouw woning een stoere look en brengt een boothouten dressoir kleur in huis.

Call to action

Een opbergplek met karakter

Van oorsprong werd het dressoir gebruikt als chique opbergkast voor servies en tafellinnen. De kast stond in de eetkamer en was naast functioneel een pronkstuk in de woning. Die laatste twee karaktereigenschappen zijn in de jaren niet verloren gegaan. De functie is echter wel uitgebreid. Een dressoir leent zich uitstekend om in verschillende ruimtes te staan en is geschikt voor meer dan alleen de opberging van servies. Het dressoir mangohout van Daan Hout is dankzij zijn laden en deurtjes ideaal om dagelijkse spullen op te bergen. Een ideale plek voor speelgoed, boeken of hobby spullen. Maar het dressoir mangohout is, net als het dressoir boothout, bovenal een meubel dat jouw interieur karakter geeft. Styl het af met een mooie lijst en bos bloemen en creëer een authentieke sfeer in jouw huis.

Uniek in alle opzichten

Door te kiezen voor een dressoir van Daan Hout kies je een meubel met een verhaal. Of je nu kiest voor een dressoir mangohout of eentje van boothout, de meubels zijn uniek in hun houtsoort en duurzaamheid. De boothouten dressoirs zijn gemaakt van hout van oude bootjes in Indonesië. Na lang dienst te hebben gedaan als vissersboot kwam er na jaren een eind aan hun functie. Dankzij Daan Hout komt er een nieuwe functie voor in de plaats, namelijk die van meubel. Een uniek meubel waarin de oude kleuren van de bootjes terugkomen. Geen opsmuk, maar authentieke en onbewerkte kleuren die diepte geven aan jouw dressoir. Ook met het dressoir mangohout kies je voor een uniek en kwalitatief hoogstaand meubel. Het hout is afkomstig van mangobomen die geen vruchten meer werpen, en zorgt voor een diepwarme look.

Dressoir mangohout of boothout in jouw interieur

Het lijkt lastig om te kiezen welk dressoir nou het beste in jouw inrichting past, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zie je mangohout steeds meer terug komen in industriële woonkamers, maar dat is niet de enige plek waar een dressoir mangohout uitstekend tot zijn recht komt. Ook in een Scandinavische of meer landelijke inrichting is deze collectie helemaal op zijn plaats. Kies je voor een dressoir mangohout met kleur, dan breng je net als met de boothouden dressoirs leven en warmte in je interieur. Deze dressoirs zijn dan ook uitermate geschikt voor inrichtingen met een retro of bohemian look.

Call to action