Home » Dressoir mangohout

Dressoir mangohout

Daan Hout nodigt je uit om je interieur eigen te maken. Dit doen we niet alleen met onze in het oog springende boothout meubels met unieke verflagen, maar ook met onze mangohouten dressoirs. Onze dressoirs mangohout zijn net een tikkeltje anders en zorgen daarom voor karakter in jouw interieur. Naast diverse andere soorten, komt mangohout ook terug in onze visgraat dressoirs. Omdat mangohout een mooie nerf stijlvolle kleur heeft, kies je met een mangohout dressoir voor een tijdloos design.

Voldoende opbergruimte in een stijlvol dressoir

Een dressoir maakt opbergen stijlvol. Het is naast praktisch dan ook een mooie aanvulling op je interieur. Het dressoir mangohout komt in elke ruimte goed tot zijn recht. Of dat nou in de woon-, slaap- of werkkamer is, met een een mangohouten dressoir van Daan Hout zorg je voor een blikvanger in je interieur. En intussen berg je alles netjes op!

Bekijk alle dressoirs

De juiste plek voor jouw dressoir mangohout

Voordat je een dressoir mangohout kiest, bedenk je dan goed wat de ruimte waar je hem in wil plaatsen nodig heeft. Een lange muur in de woonkamer verdient een groot dressoir en een hoekje in de slaapkamer heeft misschien een kleinere maat nodig. Verhoudingen zijn de basis om jouw dressoir mangohout goed tot zijn recht te laten komen.

Nog langer genieten van jouw dressoir mangohout

Mangohout is een natuurproduct en is gevoelig voor vocht. De mangohouten dressoirs van Daan Hout zijn echter van dusdanige kwaliteit dat je ze kunt schoonmaken met een licht vochtige doek. Gebruik bij voorkeur geen schoonmaakmiddelen. Verdient je mangohout dressoir na verloop van tijd wat extra liefde? Verzorg hem dan met wat bijenwas. Zo kun je heel lang genieten van jouw mangohout dressoir!

.