Home » Klantenservice » Bestellen

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?
Plaats jouw favoriete meubel in de winkelwagen en klik op bestellen. Hier krijg je de verschillende bezorg-opties te zien en kun je invullen wat voor jou van toepassing is. Voer je gegevens in, plaats de bestelling en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de levering.

Hoe wijzig ik een bestelling?
Heb je een nóg mooier meubel gezien of ben je van gedachten verandert en wil je je bestelling wijzigen? Dat kan eenvoudig door even contact met ons op te nemen via daan@daanhout.nl of 0622835014. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling gewijzigd wordt. 

Hoe annuleer ik een bestelling?
Oeps, de maten verkeerd doorgekregen? Of een huisgenoot die toch een andere tafel wil? Een bestelling annuleren kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar daan@daanhout.nl of even te bellen naar 0622835014. 

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een meubel?
Weet je niet zeker of het meubel in jouw woning past? Kun je tussen alle meubels het bos niet meer zien? Kun je niet kiezen tussen de kleuren en modellen? Kortom, zit je vol vragen en heb je advies nodig? Wij helpen je graag en denken met je mee. Neem contact op en we maken een afspraak voor een adviesgesprek. 

Kan ik zakelijk/als bedrijf bestellen?
Natuurlijk kan dat. Je kunt je bestelling plaatsen onder je bedrijfsnaam en ontvangt dan altijd een gespecificeerde factuur. Heb je specifieke wensen, zoals een groot aantal artikelen of projectmatige inkoop? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Kan ik grote aantallen bestellen?
Wil jij een kantoor vol meubels van Daan Hout? Wij moedigen dat alleen maar aan. Neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is. 

Contact
Heb je vragen of kom je er niet uit? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn op werkdagen én in het weekend bereikbaar. Je kunt ons bereiken via mail (daan@daanhout.nl), telefoon (0622835014) of chat. Of vul het contactformulier in.