Multifunctioneel bakje Boothout (pennen, bestek etc.)

  • Duurzaam en herleidbaar hout
  • Vrijblijvend retour
  • In 1-2 weken geleverd

Een bijzonder bakje met meerdere vakken, gemaakt van gerecycled hout van oude Indische vissersbootjes. Wees creatief en gebruik dit bakje voor verschillende doeleinden; als pennenbakje, als unieke bestekbak of als opbergplek voor je make-up.

Formaat: (B)27x(D)14x(H)11

Slechts 1 beschikbaar in deze kleurencombinatie.

    Dit is een meubel uit de boothout collectie

 24,95

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Snelle levering

Vandaag besteld is binnen 1-2 weken geleverd in Nederland en België.

Veilig betalen

Betaal pas bij levering of veilig online.

Product eigenschappen

WaardeEigenschap
MateriaalBoothout

Algemene informatie

Al onze producten komen uit een vaste werkplaats waar ze handmatig worden vervaardigd. Er wordt enkel gebruik gemaakt van massief hout zoals teak. Het hout is gerecycled van oude vissersbootjes en door de sporen van de elementen wordt ieder meubelstuk nog specialer. Hip, duurzaam, authentiek en op en top design. De vissersbootjes op Bali hebben door de jaren heen vele lagen verf gekregen. Door de overgebleven verfresten ontstaan de meest bijzondere kleurenpatronen. Ieder meubel zal daardoor een op zichzelf staand kunstwerk zijn. Van het bijzondere scrapwood is met zorg en aandacht een trendy meubel gemaakt. Door dit hergebruik leveren we een bijdrage aan het duurzaam omgaan met grondstoffen.

Veilig online winkelen
Je kunt bij Daan Hout betalen op de manier die jij prettig vindt. Online met iDeal, Mr Cash/Bancontact, Maestro/creditcard of per bankoverschrijving. Je kunt altijd de optie ” contant betalen” kiezen. Je betaalt pas nadat de bestelling bij jou is afgeleverd en gecontroleerd.

Verzending

De kwaliteit van dit meubel wordt gegarandeerd. Mocht dit tijdens het bezorgen toch niet aan jouw wensen voldoen, dan kan het meubel direct vrijblijvend retour.

  • Thuisbezorgd in Nederland en België.
  • Levertijd binnen 1-2 weken.