Meubels sloophout: uniek en duurzaam

Voordat het oude boothout gebruikt werd om meubels van te maken, werd het in de kleine Indonesische dorpjes vaak gebruikt als brandstof om mee te koken. Het vrolijk gekleurde hardhout is uitermate geschikt om een vuurtje lang mee te laten branden. Dit vonden wij echter enorm zonde van het kwalitatief uitmuntende teakhout. En daarom zijn wij begonnen om hier mooie meubelstukken van te maken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van sloophout, is ieder meubelstuk uniek en krijgt het hout een tweede leven. Ook worden de meubels duurzaam door het gebruik van gerecycled hout. Vele meubelstukken worden gemaakt van sloophout. Denk hierbij aan: sloophout tafels, een sloophout tv-meubel of een sloophout kast. Doordat het hout afkomstig is van vissersbootjes, zijn er vele lagen verf overheen gegaan. Hierdoor krijgt het hout een geleefd karakter en dit vind je terug in de meubelstukken van Daan Hout. De meubels vertellen als het ware een verhaal.

Webshop Daan Hout

Wil jij meubelstuk kopen van sloophout? Wij hebben een breed aanbod aan diverse meubels op onze webshop. Je vindt hier mooie en unieke tv meubels, kasten en tafels. De meubels zijn voorzien van een solide basis en een opvallende look. Elk meubel is uniek en slechts één keer verkrijgbaar. Het product zal offline worden gehaald als het is besteld. Naast het unieke aspect bieden wij bovendien ook de optie om het meubel thuis te beoordelen, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Mocht jouw bestelde product onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht, dan kun je dit kosteloos laten retourneren met de bezorger. Wij ontzien jou graag in lange reistijden en extra kosten.

Contact

Voor al onze unieke meubels van sloophout kun je terecht op onze webshop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0622835014, te appen of door een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Apollo 3, 8448 CL te Heerenveen. Op afspraak ben je van harte welkom. De webshop is 24/7 geopend.