• Laat jouw meubel al vanaf 25 euro thuis bezorgen

  • Bekend van RTL Woontips

  • Nieuwe showroom in Heerenveen

Retour optie

Veilig betalen

Keuze betaalmethode
Je kunt bij Daan Hout betalen op de manier die jij prettig vindt. Online met iDeal, Mr Cash/Bancontact, Maestro- of creditcard, per bankoverschrijving of contant. 


De betaalmethode kies je heel gemakkelijk tijdens het bestellen. Voer in de winkelwagen eerst je naam en adresgegevens in en kies de door jou gewenste betalingsmethode.

Contant betalen
Wil je bij de levering betalen, kies dan bij het bestelproces voor de optie contant betalen. Hierdoor heb je de gelegenheid het meubel eerst met eigen ogen te zien om het vervolgens te betalen als het ook daadwerkelijk door jou goedgekeurd is. Bij levering kan niet gepind worden. Als je meubels komt afhalen bij Daan Hout is  pinnen mogelijk in Amstelveen. In Heerenveen kan je pinnen of contant betalen.

Online betalen
De beschikbare betalingsmethoden zijn:

  • Deal. Betalen met iDeal is snel, veilig en betrouwbaar. Je betaalt in de vertrouwde veilige omgeving van je eigen bank.
  • Visa is een veel gebruikte creditcard. Deze kun je nu extra veilig gebruiken door de 3D secure beveiliging (Verified by Visa).
  • Mastercard is een bekende creditcard. Deze kun je nu extra veilig gebruiken door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode).
  • Mister Cash / Bancontact. Je betaalt gemakkelijk, veilig en snel met je eigen bank met Mister Cash / Bancontact. Ideaal voor Belgische klanten.
  • Maestro. Maestro wordt als alternatief voor de creditcard steeds vaker gebruikt, onder meer in België.  Betalen met Maestro is extra veilig door de 3D secure beveiliging (Maestro SecureCode).
  • Overmaken of contant.

Bezorgen Daan Hout

Vrijblijvend retour optie

Wil je heel graag bestellen maar twijfel je toch nog omdat je het meubel niet in het echt gezien en gevoeld hebt? Omdat we dit bij Daan Hout erg goed begrijpen en je willen ontzien in lange reistijden hebben wij hier een oplossing voor. Bestel online en maak gebruik van de vrijblijvend retour optie. Is het bestelde meubel bij levering niet wat je ervan verwacht had? Dan kan het gelijk mee retour, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Waarom Daan Hout?

Altijd persoonlijke aandacht

Er is altijd tijd voor persoonlijke aandacht en voor vragen. Dit geldt zowel in de showroom als tijdens het thuisbezorgen van het meubel. Neem uitgebreid de tijd om echt jouw meubel uit te zoeken!

Ieder meubel is uniek

Doordat alle meubels met aandacht op een ambachtelijke wijze gemaakt geworden is elk meubel uniek. Kleurrijk en vol sfeer, vrolijk authentiek maar ook op en top design. Geen meubel is gelijk, dus er zal een meubel in je huis staan waar geen tweede van bestaat.

Duurzaam

Alle meubels zijn op Bali gemaakt van gerecycled bootbout. Als meubel krijgt het hout een tweede leven. Ook voor de eigen collectie worden veelal duurzame materialen gebruikt.

Hip design

De nieuwste collecties zijn gebaseerd op dé trends. Dit geldt zowel voor de lijnen van gerecycled boothout als voor de ontwerpen uit de eigen collectie. Alle meubelen zijn met zorg ontworpen.