Unieke meubels

Daan Hout verkoopt sinds mei 2015 meubels van scrapwood, oftewel sloophout. Daarvoor was hij werkzaam bij de Rabobank, waar hij niet op zijn plek zat. In het begin was het op kleine schaal en werden alle meubels zelf gemaakt door Daan. Hij merkte dat hier zijn passie lag en kwam met het idee om gebruik te maken van het prachtige hout van oude vissersbootjes uit Indonesië. Zijn designs gemaakt van het authentieke hout, zo is het bedrijf Daan Hout ontstaan.

Handgemaakte meubels

Alle meubels zijn met de hand van hout uit Java en Bali gemaakt. Dit hout is vaak afkomstig van oude vissersbootjes. Het aantal fietsen dat wij in Nederland hebben, dat heeft Indonesië aan bootjes. Na 20 á 25 jaar zijn de boten niet meer bruikbaar. Het hout van deze boten gebruiken wij op onze beurt weer om meubels van te maken. Zo haal jij, naast een meubelstuk, ook een stukje beleving in huis.

Meubels uit Bali

De meubels hebben vaak vele kleuren, doordat ze worden gemaakt van oude vissersbootjes. Dit maakt jouw meubelstuk uniek in zijn soort. Daarnaast worden de meubels op ambachtelijke wijze gemaakt; hierdoor is geen enkel product hetzelfde. De meubels zijn ook duurzaam omdat we met gerecycled hout werken. Hierdoor krijgt het hout in jouw meubel een tweede leven.

Webshop

Je kunt jouw unieke meubelstuk op de webshop bestellen. Elk meubel is uniek en kan maar één keer worden verkocht. Na bestelling zal het meubel offline gaan. Als je via de webshop bestelt heb je jouw meubelstuk binnen 14 dagen in huis. Twijfel je heel erg omdat je het meubel nog nooit hebt gezien? Geen probleem. Bij Daan Hout kun je gebruik maken van onze vrijblijvende retour optie. Je kunt het meubel bij levering bekijken en beoordelen en bepalen wat je ervan vindt. Mocht het product onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht, dan kun je het kosteloos retour meegeven aan de bezorger. Wij bieden ook de optie om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Contact met Daan Hout

Om het brede aanbod te bekijken verwijzen wij jou graag daar naar onze webshop. Hier kun je al onze verschillende unieke meubels bekijken en bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk om langs te komen in onze showroom op de: Jousterweg 20C, 8447 RH te Heerenveen. Op zaterdag is de showroom geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De rest van de week ben je op afspraak welkom. De webshop is 24/7 geopend. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 0622835014. Het is overigens ook mogelijk om te appen of een mail te sturen.