Kast van hout

In ons assortiment kun je verschillende houten kasten vinden. De kasten worden allemaal op ambachtelijke wijze vormgegeven in Indonesië. De meubels worden allemaal gemaakt van hardhout van oude vissersboten. Het hergebruiken van duurzame materialen past bij de visie van Daan Hout. Wij geloven erin dat het hout kan worden voorzien van een tweede leven, in de vorm van verschillende soorten meubels. Deze scrapwood meubels hebben allemaal een unieke uitstraling en vormgeving. Geen enkele houten kast in het assortiment van Daan Hout is hetzelfde. Wij hebben onder andere: wijnrekken, bootkasten, kanokasten, boekenkasten, vitrinekasten, opbergkasten en gangkasten die allemaal zijn voorzien van unieke kenmerken. Bekijk ons volledige assortiment van houten kasten.

Houten kasten met unieke kenmerken

Voor welke kast je ook gaat, je bent ervan verzekerd dat jij de enige op de wereld bent met dit product en dat je kwaliteit in huis haalt. Onze houten kasten worden allemaal met de hand gemaakt en elke lijn heeft unieke exemplaren, die slechts één keer zijn te verkrijgen. Doordat de kasten worden gemaakt van het hout van oude vissersboten, heeft elk product ook een uniek kleurenpatroon. Hierdoor springt de kast meteen in het oog: een echte eye-catcher in jouw interieur. Ook de vormen en verschillende structuren zorgen voor een unieke ervaring. Sommige kasten in ons assortiment doen direct denken aan de Indonesische cultuur. Onze bootkasten hebben de vorm van een halve vissersboot en zijn afgewerkt met mooie kleurpatronen. Deze kasten zijn ideaal om bijvoorbeeld je souvenirs, boeken of wijn in op te bergen.

Webshop

Heb jij in onze webshop een mooie handgemaakte houten kast gezien, maar wil je eerst bekijken hoe het product er in het echt uitziet? Dit kan bij Daan Hout. Als je een meubelstuk bij ons bestelt, kun je het product kosteloos retourneren met de bezorger als het toch niet bevalt. Op deze manier maak je geen extra kosten en hoef je geen lange reis te maken. Elk meubelstuk in ons assortiment kan maar één keer worden verkocht. Nadat een product besteld is zal het offline worden gehaald.

Contact

Bekijk onze webshop voor al onze verschillende Indonesische houten kasten, van wijnrekken tot bootkasten of kanokasten: Daan Hout heeft het allemaal. Voor overige vragen kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 0622835014. Het is overigens ook mogelijk om ons te appen of een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Apollo 3, 8448 CL te Heerenveen. Op afspraak ben je van harte welkom. De webshop is 24/7 geopend.