Indonesische meubels

Bij Daan Hout kun je terecht voor karakteristieke duurzame houten meubels die op ambachtelijke wijze zijn gemaakt. De meubels worden allemaal gemaakt in Indonesië, van hergebruikt hout afkomstig van oude vissersbootjes. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende Balinese meubels, maar ook meubels uit onder andere Java, Lombok en Sulawesi. Het hardhout dat wordt gebruikt voor onze meubels is afkomstig van oude vissersboten uit Indonesië. Bij Daan Hout geloven wij dat het verhaal van het hout nog niet hoeft te stoppen, ondanks het feit dat de boten zelf niet meer zeewaardig zijn. Wij laten ons graag inspireren door de kleur, de cultuur en het onconventionele aspect van het hout. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij jou de mooiste Indonesische meubels kunnen bieden.

Unieke meubels van hardhout

Wij hebben een hoop verschillende meubels in ons assortiment. Het mooie aan deze meubels, is de wijze waarop ze worden gemaakt. De meubels worden namelijk op unieke wijze vormgegeven in Indonesië, voordat ze de oversteek maken. Hierdoor ben je er zeker van dat niemand anders op de wereld hetzelfde meubelstuk heeft. Op onze webshop kun je onder andere terecht voor een unieke Indonesische houten kast of een mooie Indonesische tafel. De verscheidenheid in vormen, kleurgebruik en achtergrond geven elk product een eigen verhaal.

Haal Indonesië in huis met de meubels van Daan Hout

Als jij een fijne herinnering hebt aan een reis naar Indonesië, of op een andere wijze een warme associatie voelt zijn de meubels van Daan Hout een ideale toevoeging aan jouw interieur. Zo hebben wij onder andere mooie bootkasten, of kanokasten in ons assortiment. Zodoende kan je een echte vissersboot uit Indonesië in je huiskamer hebben staan. Ook als je naar Indonesië bent geweest en niet in de gelegenheid was om een gepast aandenken mee te nemen zijn onze meubels geschikt. Bij Daan Hout haal je Indonesië in huis.

Webshop

Wil je graag een meubel bestellen, maar wil je het meubelstuk eerst zien? Hierin denken wij graag met je mee. Als jij een meubel bestelt, heb je jouw bestelling binnen 14 dagen in huis. Mocht het product onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht, dan bieden wij de optie om het meubel kosteloos te retourneren met de bezorger. Zo kun jij het meubelstuk rustig bekijken, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Doordat al onze meubels op unieke wijze zijn vervaardigd, zijn ze slechts één keer te bestellen. Na een bestelling zal het product offline gaan.

Contact

Je kunt al onze unieke Indonesische meubels bekijken in onze webshop. Heb je nog andere vragen of wil je meer informatie over onze meubelstukken? Dan kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0622835014, te appen of door een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Apollo 3, 8448 CL te Heerenveen. Op afspraak ben je altijd van harte welkom. De webshop is 24/7 geopend.