Houten tv-meubels

De tv-meubels van Daan Hout worden gemaakt van hardhout van vissersbootjes uit Indonesië. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en door van het herbruikbare hout meubels te maken willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu. Het belangrijkste aspect aan onze houten tv-meubels is dat geen enkel product hetzelfde is. Alle producten worden op ambachtelijke wijze vormgegeven in Indonesië. De producten worden volledig met de hand vervaardigd en zijn allemaal voorzien van unieke kleuren en patronen. De kleuren in het hout van de meubels zijn in de loop der jaren aangebracht op de vissersboten. Hierdoor is elk meubel voorzien van karakteristieke eigenschappen. Met de houten tv-meubels van Daan Hout voorzie je jouw interieur van een echte eye-catcher.

Verschillende houten tv-meubels

Bij Daan Hout bieden wij de keuze uit verschillende soorten tv-meubels van hout. Op onze webshop kun je ons gehele assortiment bekijken. Bij ons kun je terecht voor onder andere: houten dressoirs, houten tv-kasten en kleine tv-meubels. Wij hanteren de volgende lengtes voor onze tv-meubels:

  • 120 cm
  • 150 cm
  • 170 cm
  • 180 cm

De meubels van 120 cm tot 250 cm zijn het meest gangbaar. Voor welk soort tv-meubel je ook gaat, je bent in alle gevallen voorzien van een uniek model.

Verschillende vormen

Naast de verschillende kleuren en patronen zijn ook de unieke vormen van de producten een kenmerk van Daan Hout. Wij hebben in ons assortiment houten tv-meubels met zowel rechthoekige vormen als ronde vormen. Ook hier springen de unieke eigenschappen van het meubelstuk weer direct in het oog. De combinatie van het herbruikbare hout, de kleuren, de vormen, de afwerking en het verhaal achter het meubel zorgen voor een uniek meubelstuk.

Online bestellen

Alle producten die je online bij Daan Hout bestelt kun je kosteloos retourneren. Wij snappen dat je het product pas goed kunt beoordelen als je het hebt gezien en daarom bieden wij jou de hiervoor genoemde optie. Als je een bestelling hebt geplaatst, is jouw meubel binnen 14 dagen in huis. Elk meubel is uniek en kan dus maar één keer verkocht worden, nadat het meubel besteld is zal het offline gaan.

Contact

Voor onze unieke houten tv-meubels kun je elk moment van de dag terecht op onze webshop. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Voor overige vragen kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 0622835014. Het is overigens ook mogelijk om ons te appen of een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Jousterweg 20C, 8447 RH te Heerenveen. Op zaterdag is de showroom geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De rest van de week ben je op afspraak welkom. De webshop is 24/7 geopend.