Houten tafels

De houten tafels kunnen niet ontbreken in het assortiment van Daan Hout. De tafels zijn, net als onze houten tv-meubels en houten kasten, met de hand vervaardigd. Al onze eettafels, salontafels en bijzettafels zijn voorzien van unieke vormen en kleuren. Hierdoor is geen enkel product in ons assortiment hetzelfde. Voor al onze tafels kun je terecht op onze webshop. In ons ruime assortiment vind je de mooiste unieke tafels. Bij Daan Hout kun je Indonesië naar Nederland halen.

Duurzaam hout

Wij maken enkel meubels van duurzaam hardhout. Dit geldt dus ook voor onze houten tafels. De tafels worden gemaakt van het hout van oude vissersboten. Het gerecyclede hout heeft een uniek kleurenpatroon en een unieke textuur. De kleuren op de tafel komen voort uit de verf die in het verleden is gebruikt voor de vissersboten. Op deze manier hebben al onze handgemaakte houten tafels een eigen verhaal gekregen. Dit verhaal komt weer tot uiting in de meubels. In plaats van het hout weg te gooien, zorgen wij ervoor dat het hout een tweede leven krijgt. Daan Hout vertelt jou, door middel van onze meubels, graag het verhaal van de oude vissersboten. Hierdoor krijg je niet alleen een meubel, maar ervaar je ook een hele beleving.

Unieke kenmerken

Naast het unieke kleurenpatroon en de vormen hebben veel van onze tafels ook teksten verwerkt op het hout. Dit kunnen verschillende soorten teksten zijn, zoals: familienamen en eilanden waar de vissersboten vandaan komen. Hierdoor wordt de tafel voorzien van een extra uniek element. Of je nu kiest voor een houten salontafel of een eettafel van hout: bij Daan Hout ben je gegarandeerd van een uniek exemplaar. Al onze meubels zijn daarom ook maar één keer te bestellen. Op het moment dat een meubelstuk wordt besteld gaat het offline.

Webshop

Al onze verschillende tafels zijn te vinden in onze webshop. Wil je het product eerst bekijken? Dit kan bij Daan Hout. Als je het meubelstuk bestelt, heb je jouw bestelling binnen 14 dagen in huis. Je kunt dan op je gemak beoordelen of het product is wat je ervan had verwacht. Mocht je jouw bestelde meubel onverhoopt niet mooi vinden, dan bieden we jou de optie om je bestelling kosteloos te retourneren met de bezorger. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Friesland.

Contact

Bekijk onze webshop voor ons veelzijdige assortiment aan houten tafels. Voor overige vragen kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 0622835014. Het is overigens ook mogelijk om ons te appen of een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Apollo 3, 8448 CL te Heerenveen. Op afspraak ben je van harte welkom. De webshop is 24/7 geopend.