Duurzame meubels

Duurzaamheid staat bij Daan Hout hoog in het vaandel en is één van de kernwaardes van ons bedrijf. Om het milieu te beschermen maken wij voor onze meubels gebruik van herbruikbaar hout. De bootjes die niet meer zeewaardig zijn werden traditiegetrouw in stukjes gehakt. Het hout werd vervolgens door de lokale inwoners van het dorp gebruikt om mee te koken. Wij herkenden unieke eigenschappen en kenmerken in het hout, welke wij wilden voorzien van een tweede leven. Hierdoor hebben wij besloten om het hout op te kopen en daarnaast ook de inwoners te voorzien van een bedrag dat hoger ligt dan de kookhoutwaarde. Hierdoor helpen wij het milieu, maar ook de lokale inwoners van de dorpen in Indonesië. Als je een meubel aanschaft van Daan Hout ben je verzekerd van een uniek en bovenal duurzaam product. Je haalt een stukje beleving in huis met de karakteristieke meubels, gemaakt op Bali. Alle meubels zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Houten meubels: duurzaam en uniek

Een meubel die prominent opvalt in de woonkamer zoals bijvoorbeeld een duurzaam tv-meubel of een duurzame kast: die koop je bij Daan Hout. De meubelstukken in ons assortiment vertellen een verhaal. De kleurrijke bootjes bestaan uit verschillende houtsoorten, voornamelijk teakhout. Dit karakteristieke hout wordt vervolgens omgezet in tafels (boot) kasten, tv meubels etc. Wist je dat er in Java en Bali heel veel vissersbootjes zijn? Denk aan wat wij in Nederland aan fietsen hebben staan. Voor toeristen leuk om te zien, maar voor de inwoners onmisbaar. Met onze meubels brengen wij een stukje Indonesische cultuur naar Nederland.

Webshop Daan Hout

Wil jij een duurzaam meubelstuk kopen? Bekijk dan snel onze webshop. Hier staat een breed aanbod aan diverse meubels. Elk meubel is uniek en kan maar één keer worden verkocht. Op het moment dat een meubel is besteld zal het offline gaan. Indien je liever even langskomt kan dit in onze showroom in Friesland. Hieronder lees je de voorwaarden. Ook als je nog twijfelt over de aanschaf van je meubelstuk denkt Daan Hout graag met je mee. Wij bieden de mogelijkheid om je bestelling kosteloos te laten retourneren met de bezorger, indien het product niet was wat je ervan had verwacht. Dit scheelt jou een hoop verzendkosten en reistijd.

Contact

Voor al onze producten kun je terecht op onze webshop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0622835014, te appen of door een mail te sturen. Wil je langskomen in de showroom? Het adres is: Apollo 3, 8448 CL te Heerenveen. Op afspraak ben je van harte welkom. De webshop is 24/7 geopend.